Întrebări frecvente

Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări care ne sunt adresate. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Personalizarea este inclusă în prețul afișat?

Da, personalizarea decupatoarelor este inclusă în preț.

La ce pot fi folosite decupatoarele?

Clienții noștri folosesc cu succes decupatoarele create de noi pentru a decupa aluat pentru biscuiți, turtă dulce, pastă de zahăr, lut, plastilină. Lista rămâne deschisă și pentru alte materiale pe care încă nu le-am testat.

Din ce sunt realizate decupatoarele?

Decupatoarele noastre sunt realizate integral din PLA, un plastic non toxic si biodegradabil. Atât materialul cât și produsele realizate cu acesta corespund reglementărilor europene și respectă cerințele Regulamentului UE nr. 10/2011 privind materialele și obiectele din plastic destinate să vină în contact cu produsele alimentare.

Cum se întrețin decupatoarele?

Decupatoarele se vor spăla doar manual, cu apă caldă și detergent, ca orice altă ustensilă de bucătărie. Se va avea atenție să nu se deterioreze elementele mici de detaliu ce, din cauza dimensiunilor foarte reduse, pot fi fragile. Decupatoarele nu trebuie spălate în mașina de spălat vase (risc de deformare) și nici expuse pe durate lungi acțiunii directe a razelor soarelui sau temperaturilor de peste 50 grade Celsius.

Puteți face un decupator după o anume siglă/imagine?

Încercăm. Am realizat până acum un număr foarte mare de decupatoare pornind de la sigle sau alte elemente de brand. Prețul acestora se discută în funcție de gradul de complexitate și dimensiune. Trebuie totuși avut în vedere faptul că imaginile foarte complexe nu pot deveni decupatoare, deoarece toate detaliile nu ar avea fizic spațiu păstrând în același timp o dimensiune rezonabilă a decupatorului. Oricum ar fi, vă invităm să ne contactați și vom încerca să găsim împreună o soluție pentru a realiza un decupator așa cum îl doriți.