Livrarea comenzilor

Procesarea comenzilor se face în ordinea primirii lor. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.formepersonalizate.ro sunt realizate direct în atelierul nostru, necesitând mai mulți pași specifici (design grafic, fabricare, finisare, ambalare). În mod obișnuit, o comandă este expediată într-un interval de  2-3 zile lucrătoare, la care se adaugă termenul de transport al curierului (în general cuprins între 24 – 48 ore). În perioade comerciale de vârf (Crăciun, Valentines Day, Dragobete, 8 Martie, 1 Iunie) sau în cazuri de forță majoră, termenul de livrare poate fi prelungit. In toate cazurile de acest fel, vă vom anunța imediat după plasarea comenzii, telefonic sau prin email.

În România, livrarea produselor se face prin curier rapid. Costul transportului este de 19 LEI pe tot teritoriul României. Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 249 lei, transportul este gratuit. După expedierea comenzii, termenul obișnuit de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.

Pentru comenzile din străinătate, în funcție de țara de destinație, coletele sunt trimise cu livrare la domiciliu fie prin Poștă, fie prin intermediul firmelor de curierat partenere. Termenul obișnuit pentru livrare este de aproximativ 7-10 zile lucrătoare. Pentru mai multe detalii cu privire la modalitatea de livrare, preț și pentru a plasa o comandă, vă rugăm să ne contactați.